دسته‌بندی نشده

بسته بندی لبنیات

بسته بندی لبنیات

بسته بندی لبنیات

جهت بسته بندی لبنیات مانند پنیر پیتزا استفاده از جنس 3 لایه وکیوم پلی آمید دار

باعث افزایش ماندگاری محصول می شود همچنین چاپ با کفیفیت موجب جذاب

تر جلوه دادن محصول می شود .لبینات یکی از اصلی ترین و پر مصرف ترین در بین

مواد غذایی می باشد که عامل در میزان فروش و برند سازی شما بعد از کیفیت تولید

استفاده بسته بندی های با طراحی خاصی و منحصر به فرد می باشد که به علت رقابت

موجو در بازار و وجود برند عادی شناخته شده برای اینکه بتوانید محصولات خود را به راحتی

عرضه و به فروش برسانید و یه بسته بندی چشم گیر و مناسب احتیاح دارید .یکی از نکات

بسیار مهم در هنگام تولید این محصولات باید در نظر گرفته شود انتخاب بسته بندی مناسب

برای آن هاست .

انواع بسته بندی لبنیات

بسته بندی ها انواع مختلف موجب شده حفظ سلامت ماده غذاییی و افزایش مدت زمان ماندگاری آن

می شود بسته بندی شیر و لبنیات باید دارا این ویژگی ها باشد:

*ظروف بسته بندی پلاستیکی

*پاکت های ایندربرد لمینتی از داخل

*پلاستیک های بسته بندی

*چند لایه بودن و دارای لایه های محافظ در لا به لای بسته بندی باشد تا مانع از نفوذ هوا و انتقال

میکروب و آلودگی به درون ماده غذایی می شود

*از مواد اولیه فودگرید ساخته شده باشد که مطابق  با اصول استاندارد مواد غذایی بوده و قابل تماس

با مواد خوراکی باشد تا انتقال آلودگی هها محیطی و انتشار مواد چاپ در محتوای بسته بندی امکان پذیر

نمی باشد بسته بندی لبنیات می تواند با استفاده از پاکت های کاغذی چند لایه ،بطری شیشه ای و

پلاستیکی و همچنین کیسه های نایلون صورت گیرد . نوعی اخر یعنی کیسه نایلونی علاوه بر حفظ سلامت

و بهداشت لبنیات باعث کاهش چشمگیر هزینه برای تولید کننده و مصرف کننده می شود .

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − دو =