بسته بندی لبنیات
جهت بسته بندی لبنیات مانند پنیر پیتزا استفاده از جنس 3 لایه وکیوم پلی آمید دار
باعث افزایش ماندگاری محصول می شود همچنین چاپ با کفیفیت موجب جذاب
تر جلوه دادن محصول می شود .لبینات یکی از اصلی ترین و پر مصرف ترین در بین
مواد غذایی می باشد که عامل در میزان فروش و برند سازی شما بعد از کیفیت تولید
استفاده بسته بندی های با طراحی خاصی و منحصر به فرد می باشد که به علت رقابت
موجو در بازار و وجود برند عادی شناخته شده برای اینکه بتوانید محصولات خود را به راحتی
عرضه و به فروش برسانید و یه بسته بندی چشم گیر و مناسب احتیاح دارید .یکی از نکات
بسیار مهم در هنگام تولید این محصولات باید در نظر گرفته شود انتخاب بسته بندی مناسب
برای آن هاست .
انواع بسته بندی لبنیات
بسته بندی ها انواع مختلف موجب شده حفظ سلامت ماده غذاییی و افزایش مدت زمان ماندگاری آن
می شود بسته بندی شیر و لبنیات باید دارا این ویژگی ها باشد:
*ظروف بسته بندی پلاستیکی
*پاکت های ایندربرد لمینتی از داخل
*پلاستیک های بسته بندی
*چند لایه بودن و دارای لایه های محافظ در لا به لای بسته بندی باشد تا مانع از نفوذ هوا و انتقال
میکروب و آلودگی به درون ماده غذایی می شود
*از مواد اولیه فودگرید ساخته شده باشد که مطابق با اصول استاندارد مواد غذایی بوده و قابل تماس
با مواد خوراکی باشد تا انتقال آلودگی هها محیطی و انتشار مواد چاپ در محتوای بسته بندی امکان پذیر
نمی باشد بسته بندی لبنیات می تواند با استفاده از پاکت های کاغذی چند لایه ،بطری شیشه ای و
پلاستیکی و همچنین کیسه های نایلون صورت گیرد . نوعی اخر یعنی کیسه نایلونی علاوه بر حفظ سلامت
و بهداشت لبنیات باعث کاهش چشمگیر هزینه برای تولید کننده و مصرف کننده می شود .